Tegelzetbedrijf Pijnacker

Tegelwerk

Keuken, badkamer, washok of garage, overal zetten wij vakkundig uw tegelwerk.
Graag adviseren wij u tijdens een persoonlijk bezoek aan uw woning over de juiste keuze. Soms is het namelijk beter oude tegels te verwijderen, terwijl soms kosten kunnen worden bespaard door de tegels over de oude laag te zetten.
Ook in materiaalkeuze, voegwerk en onderhoud bestaan uiteenlopende mogelijkheden die wij graag met u doornemen.

Materialen

Via de Harteveld Totaal Bouw Installatie is praktisch alles leverbaar.
U heeft bij de aan ons bedrijf verbonden groothandels onnoemelijk veel keuzemogelijkheden.
Wanneer u uitgezocht heeft wat u wenst, dragen wij zorg voor het transport, het zetten en afwerken van het tegelwerk. Vermeldenswaardig is ook de mogelijkheid om uw gehele badkamer samen met de Harteveld Totaal Bouw Installatie te ontwerpen!

Uiteraard kunnen wij ook uw toilet, bad of douche installeren en met schitterend tegelwerk en ‘oogverblindend’ halogeenlicht afwerken. U vindt diverse voorbeelden van door ons gezet tegelwerk, geïnstalleerde keukens en badkamers in onze fotogalerij.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code