Verbouwingen

Verbouwingen

Bij een grootschalige verbouwing komt vaak veel kijken. Denk hierbij aan de grondige renovatie van een oud huis of de uitbouw van een woonkamer of serre. Voor elk ding kunt u een apart bedrijf inschakelen, maar wat is er handiger dan het inschakelen van één bedrijf dat alles voor u kan aanpakken?

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Renoveren, verbouwen, installeren

De beslissing om uw huis te verbouwen of renoveren is er niet zomaar eentje. Verbouwingen en renovaties zijn tijdrovende projecten en kosten vaak een hoop geld. Voor veel zaken moet u verschillende bedrijven inhuren: een schilder kan natuurlijk niet hetzelfde als een loodgieter. Harteveld Totaal Bouw Installatie biedt hierbij een goede uitkomst. Naast alle denkbare afwerkingen bieden wij u advies over en uitvoering van fundering, isolatie, metselwerk en dakbedekking. Ook al uw loodgieterswerk en elektra kunt u via Harteveld Totaal Bouw Installatie regelen. Het grote voordeel voor u als klant is dat de specialistische afbouw optimaal wordt afgestemd op de fundamenten van de verbouwing. Het voordeel van één vast, vertrouwd aanspreekpunt voor de klant spreekt voor zich!

 

Service

Niet alleen voor het verbouwen en renoveren van bijvoorbeeld uw badkamer of keuken kunt u bij ons terecht. Als u last heeft van een storing in huis die direct verholpen moet worden, staan wij voor u klaar. Voor wateroverlast, problemen met gas of elektra of andere mankementen die u zelf niet kunt oplossen, bent u bij ons aan het goede adres.

 

Maatwerk

Mocht u het interieur van uw huis na de verbouwing ook willen vernieuwen, kunt u terecht bij Harteveld Totaal Bouw Interieur. Heeft u bijvoorbeeld altijd al gedroomd van een inloopkast in de slaapkamer? Wij adviseren u over het ontwerp, de materiaalkeuze en de montage en voeren daarna uw plannen op een professionele en vakbekwame wijze uit. Met een oog voor detail zorgt onze eigen montagedienst ervoor dat elk project naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.