Timmerbedrijf Pijnacker

Op zoek naar een betrouwbare timmerman?

Dan kunt u bij ons timmerbedrijf in Pijnacker terecht. Goed timmerwerk kan alleen maar door een ervaren timmerman worden geleverd. Ons timmerbedrijf in Pijnacker maakt deel uit van Harteveld Totaal Bouw installatie, een compleet geïntegreerd bedrijf dat al jaren met veel genoegen een goede service biedt. Alles gebeurdt in overleg met de klant. Zo kunt bijvoorbeeld gerust een afspraak met onze timmerman om uw ideeën te bespreken, advies te vragen of misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. (Bijna) alles kan en bij ons is niets gek.

Zo kunt u bij Harteveldtotaalbouw.nl onder andere terecht voor:

  • Het uitvoeren van een complete verbouwing
  • Het vernieuwen van verouderde kozijnen
  • Scheidingswanden aanbrengen
  • Vloeren leggen
  • Dakreparaties of het isoleren van uw dak
  • Het maken van een Dakkapel
  • Restauratiewerkzaamheden in uw huis
  • Kasten en deuren op maat maken
  • Overige timmerwerken
Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Een complete, integrale service op maat

Zoals u ziet zijn wij van alle markten thuis. Een voordeel van op maat gemaakt timmerwerk is dat alles in uw huis uniek is. U kunt zelf uw eigen ontwerp maken en zo uw droominrichting werkelijkheid laten worden. Ons timmerbedrijf in Pijnacker heeft namelijk alles in huis om u hierbij te helpen. Zo kunnen wij ook andere integrale diensten aanbieden zoals bijvoorbeeld het aanleggen van gasinstallaties, elektrische installaties of waterinstallaties, altijd uitgevoerd door gecertificeerd personeel. Maar ook schilder- en stucwerken zijn ons niet vreemd. Kortom wij kunnen u in al uw plannen bijstaan en een gespecialiseerd team samenstellen dat zich richt op uw plannen en er werk van maakt om deze altijd volledig naar wens uit te voeren en op te leveren. U kunt een kijkje nemen op onze site, Harteveldtotaalbouw.nl maar u bent daarnaast natuurlijk altijd welkom voor een gesprek op ons adres in Pijnacker of om gewoon een beetje rond te neuzen.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code