Soorten sierpleister

Bij Harteveld Totaal Bouw Installatie vinden wij dat een project pas gereed is als de afwerking helemaal naar uw wens is. Daarom werken wij met de beste producten om in uw woning en/of kantoor een sfeervol en uniek eindproduct te garanderen.

Verschillende soorten afwerkingen

Spachtelputz, barok- of edelpleister op kleur of in standaard wit zijn niet meer weg te denken uit de moderne, maar ook klassieke interieurs of gevelafwerkingen. In de nieuwbouw is spachtelputz 2mm op dit moment het meest verwerkte product in ons bedrijf. Spachtelputz heeft een aantal uitstekende eigenschappen:

  • Het hecht goed, is stootvast en ademend met een fraaie afgewerkte structuur
  • Het is makkelijk schoon te houden en over te schilderen met elke latex
  • In elke kleur naar keuze, of in overleg met een van onze creatieve stukadoors te bepalen
  • Het spachtelputz kan in diverse laagdikte van 1mm, 1,2mm en 1,5mm en 2mm toegepast worden op vrijwel alle vaste, schone en droge ondergronden met een droogtijd van ongeveer 24 uur

 

Naast spachtelputz kunt u ook kiezen voor barokpleister of edelpleister. Barokpleister is met een kunsthars gebonden, decoratieve pleister met korrel- of schorsstructuur. Verder heeft het dezelfde eigenschappen als spachtelputz met een droogtijd van ongeveer 24 uur. Edelpleister is een kunsthars gebonden siloxan. Deze decoratieve pleister is bij uitstek geschikt voor buitengevel-isolatiesystemen. De droogtijd van deze pleister bedraagt eveneens ongeveer 24 uur.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Op aanvraag

Mocht de sierpleister van uw voorkeur niet in onze beschrijving staan, dan kunt u diverse soorten sierpleister bestellen op aanvraag. Denk bijvoorbeeld eens aan minigraniet, dat is een decoratieve, meerkleurige pleister op basis van kunstharsdispersie en zorgvuldig geselecteerde granietkorrels. Deze pleister geeft een decoratieve korrelstructuur en is stoot- en boenvast, maar niet over te schilderen. Ook kunt u denken aan parelpleister. Door een subtiele zijdeglans krijgt deze pleister een echt exclusieve uitstraling. Bent u nieuwsgierig naar wat Harteveld Totaal Bouw Installatie u kan bieden op het gebied van afwerking, bekijk dan eens onze website!

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code