Sanitair

Sanitair badkamer of toilet

Bij een badkamerrenovatie komt nog veel meer kijken. Eerst kunt u zich gaan afvragen: “Wat wil ik?”. Wil ik een bad? Wil ik in bad douchen of een aparte douche? Komt er een toilet in de badkamer, en zo ja, wat voor een toilet, gewoon of hangend? Een wastafelmeubel of een losse (eventueel dubbele) wastafel? Welke of wat voor kranen? Thermostaat kranen of mengkranen?

Maatwerk

Wij bieden op maat gemaakte renovaties aan die perfect aansluiten op de behoeften en smaak van onze klanten. Elke badkamer en toilet wordt zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerd volgens de specificaties van de klant.

Kwaliteit en vakmanschap

We streven naar uitmuntendheid in vakmanschap en gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten. Onze ervaren professionals zorgen voor een duurzame en hoogwaardige renovatie die jarenlang meegaat.

Efficiënte en tijdige uitvoering

We begrijpen dat een badkamer- en toiletrenovatie een impact kan hebben op het dagelijks leven van de bewoners. Daarom streven we ernaar om het project efficiënt en binnen de afgesproken tijd uit te voeren.

Luxury interior design of a bathroom with marble walls
Badkamer luxe

Wat komt erbij kijken?

Vloerverwarming en (design) radiator niet te vergeten, hierover meer bij de CV-installaties onder het kopje Loodgieterswerk.

Wanneer u uw toilet wilt renoveren of moderniseren, zult u nog versteld staan wat er allemaal bij komt kijken. Een hangend toilet, duoblok, fontein of de keuze van de soort tegel. Wij ontwerpen vrijblijvend uw toilet.

Bel ons voor vrijblijvend contact

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Bel ons dan gerust of vul het contactformulier in op onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier op de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte op te stellen.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code