Lijsten & Ornamenten

Een plafond omgeven door een strakke lijst of een plafond waar mooie ornamenten op te zien zijn, geeft uw woonkamer of andere vertrekken net die chique uitstraling waar u misschien wel naar op zoek bent. Harteveld Totaal Bouw Installatie is dé kenner op het gebied van lijsten en ornamenten. Met ons professionele werk tovert u de binnenkant van uw huis om tot een chique en sfeervolle woning.

Lijsten aanbrengen of herstellen

Lijsten aanbrengen of het herstellen ervan (restauratie) is een specialiteit van ons bedrijf. Om u een indicatie te geven van ons werk kunt u op onze website een aantal foto’s vinden waarop u kunt zien wat voor plafonds wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Het aanbrengen van lijsten en/of ornamenten vereist nogal wat kennis en vakbekwaamheid. Wij onderscheiden ons op dit gebied door te werken met de beste materialen en de benodigde vakkennis, inzicht en een eerlijk advies op maat.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Niet alleen klassiek

Omdat een klassiek plafond dat is afgewerkt met lijsten en ornamenten typerend is voor oude statige herenhuizen, denkt men vaak dat een dergelijk plafond in een nieuwbouwwoning met relatief lagere plafonds van circa 240cm tot 260cm hoogte niet tot zijn recht komt. Niets is minder waar! Juist in een moderne nieuwbouwwoning zijn de laatste jaren alleen nog maar gespoten plafonds met een betonnen wandafwerking te zien. Door het aanbrengen van lijstwerk, het plaatsen van zuilen of het aanbrengen van een ornament komt het effect van een sfeervolle huiskamer terug. Dit hoeft niet per se te gebeuren in de klassieke stijlen. De moderne, strakkere afwerking van lijsten geeft het geheel, al naargelang uw smaak, meer uitstraling.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst betreffende plafondafwerking met lijsten en ornamenten, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan voor u een vrijblijvende offerte opstellen waarin wij uw eisen en wensen verwerken.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code