Reviews

Ervaringen van onze klanten

Ontdek wat onze klanten zeggen over Harteveld Totaal Bouw. Wij leveren vakwerk én nemen u de gehele organisatie uit handen. Maak een afspraak en ontdek hoe wij aan uw wensen voldoen.

Goede review en goed werk.

Onderstaande reviews waren voor ons reden om eens te bellen.

Kees uit Voorburg

9,3

Zeer professioneel, sympathiek bedrijf dat hard werkt en goed meedenkt.

Wij hebben onze keukenmuur laten verwijderen en een kookeiland laten plaatsen. Al tijdens het intakegesprek viel op dat Eugène (eigenaar) goede ideeën had en verstand van zaken had. De gehele verbouwing is perfect verlopen, alles was goed verzorgd en er was steeds overleg over de voortgang. Extra werkzaamheden werden overlegt en er is keihard gewerkt. Het team is pro-actief, komt zelf met verbeter ideeën en is erg prettig om mee samen te werken.

Marike Minkema

10

Een bedrijf wat doet wat ze zeggen!

We hebben al veel laten verbouwen. Maar er was altijd wat. Maar dit zijn mensen met verstand van zaken, die meedenken , adviseren en ook doen wat je met ze afspreek. Helemaal geweldig en prima werk. Inmiddels zijn we nu samen met een onze keuken aan het ontwerpen, en dat gaat helemaal goed komen.

Rinus

9,7

Nieuwe keuken

Prettige mensen die verstand hebben van het vak. De werkzaamheden die nodig waren voor het plaatsen van de keuken hebben ze heel netjes uitgevoerd. De service, voor, na en tijdens de werkzaamheden waren prima. Ze denken met je mee en hebben voor elk probleem wel een oplossing.

Corrie Hemelaar

9,0

Wat een vakmensen!

Net als iedereen zoek ik ook op internet naar een aannemer. Door de onderstaande reviews werd mijn aandacht getrokken. Omdat ik niet uit deze regio kom had ik weinig aan ervaringen van familie en kennissen, dus moet ik het met de info doen die ik op internet tegen kom. Dan helpen een paar de goede ervaringen van eerdere klanten. Afspraak gemaakt, binnen enkele dagen de offerte per mail ontvangen, beetje onderhandeld over de prijs, hoever dat mogelijk was……………..en nu genieten we van ons nieuwe volledige gerenoveerde woning in Delft. Alles maar dan ook alles is perfect geregeld en afgewerkt door de mensen van Harteveld Totaal Bouw. Wat een vakmensen !

Klaas

9,3

Topper uit Nootdorp !!!

Na ons eerste telefoontje,kwam er snel iemand langs voor een offerte. De passie en de liefde voor het vak vindt je bij deze mensen terug in de kwaliteit van het genen wat ze doen. We genieten nu dagelijks van onze mooie badkamer, onze nieuwe toilet, de ruimte op zolder en van de mooie inloopkast die helemaal op maat gemaakt is. Goede service, meedenken en waar voor je geld.

Peter uit Nootdorp

9,0

Toilet vernieuwen

Keurige mensen die graag een kopje koffie drinken, maar dat niet ten kosten gaat van de arbeid.
Vragen duidelijk hoe men het wil, en geven goed advies. Nogmaals de mannen zijn ZEER netjes en beleefd. Het werk wat is gedaan bij ons is zeer goed en netjes. Eugène kan heel erg tevreden zijn over zijn mannen. Het toilet is zo mooi geworden, kom er niet meer af zowat….

 

Dus in een woord een HELE GROTE aanrader…
Mannen heel erg veel dank voor jullie inzet…

Arie van Oostende

9,0

Netjes, efficiënt, doen wat ze beloven

Prima bedrijf, aardige nette werknemers die weten waar ze mee bezig zijn. alles naar tevredenheid afgehandeld.

Patrick

8,3

Topkwaliteit, voor leuke prijs.

De heren hebben bij ons het toilet verbouwd en diverse radiatoren omtimmert.
we zitten er weer helemaal netjes bij.
Heren, bedankt !

Herman

9,7

Verwarmingsombouw

Bedrijf werkt netjes en zorgt voor goede afwerking details. Ga ze zeker opnieuw bellen voor volgende klussen.

Kees

8,7

Echte service bestaat nog!

Net als iedereen zoeken wij ook op internet. Wij wilde onze badkamer laten vernieuwen en hadden dus een aannemer nodig. Na verschillende mensen uitgenodigd te hebben, besloten we om met Harteveld Totaal Bouw verder te gaan. Na ons eerste mailtje werden we snel gebeld voor een afspraak, Aannemer kwam netjes op tijd , ze denken mee en geven verschillende adviezen, snel de offerte in huis ( na 2 dagen al). Daar kan menig aannemer een voorbeeld aan nemen. We hebben alle spullen voor de badkamer, zoals sanitair,kranen, douchewand, wc via Harteveld Totaal Bouw besteld. Voor de tegels zijn we met de aannemer samen naar een tegelgroothandel gegaan en ook daar heeft hij ons prima geholpen en van adviezen voorzien. We heel nu volop plezier van onze nieuwe badkamer. De rust, tijd, aandacht voor de klant en het verwoorden van hun wensen daar zijn het sterren in.

Jan-Pieter en Guusje De Graaf

9,3

Vakmensen met liefde voor hun werk.

Na een mailtje gestuurd te hebben, werden we snel gebeld en stond er vlug iemand op de stoep om een offerte op te maken. Alle tijd werd er genomen om onze wensen te vervullen. Offerte kregen we de volgende dag en was netjes gedetailleerd en duidelijk. De heren hebben prima werk afgeleverd en we genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer. Na de zomervakantie gaan onze kozijnen vervangen.

Henk

9,7

Op de zolder een vliering gemaakt

Keurige mensen die graag een kopje koffie drinken, maar dat niet ten kosten gaat van de arbeid.
Vragen duidelijk hoe men het wil, en geven goed advies. Nogmaals de mannen zijn ZEER netjes en beleefd. Het werk wat is gedaan bij ons is zeer goed en netjes. Eugène kan heel erg tevreden zijn over zijn mannen.
peter en ramon bedankt

Ben Wil Hokke

9,9

Netjes en snel!

Onze vliering incl het maken van twee kamers op onze zolder ging erg netjes en snel. Slechts een week na het maken van de offerte konden ze aan de slag. Al met al zeer tevreden over de manier van werken.

Robert van Til

9,0

Super tevreden !

In nog geen 2 weken tijd hebben ze een prachtige badkamer opgeleverd! Zeer vriendelijke en bekwame mensen. Alle lof voor Kristof en zijn maat. Vakwerk mannen! En alles werd dagelijks keurig opgeruimd. Super tevreden, ook over de communicatie met Eugene. Hartelijk dank

Ingrid

9,5

Geweldig !

Een klein bedrijf met alles in huis. Kennis, ervaring, inzicht en kwaliteit. Inmiddels hebben ze al diverse klussen bij ons gedaan. En de volgende keer bellen we ze weer.

Els

9,7

Goede kwaliteit-prijsverhouding

Harde werkers, afspraken goed nagekomen, goede prijs-kwaliteitverhouding

Pronk

8,7

Goede kwaliteit-prijsverhouding

Harde werkers, afspraken goed nagekomen, goede prijs-kwaliteitverhouding

Pronk

8,7

Vakmensen met oog voor detail, no nonsense, realistisch, en compleet.

Meteen na de offertevraag teruggebeld voor een bezoek. Na het bezoek een heldere werkbeschrijving en offerte. Deze mannen weten precies waar het over gaat en geven een heel realistisch beeld. Tijdens het werk is dit ook precies te volgen. De mannen halen je er regelmatig bij voor overleg of de aanpak van verborgen zaken die aan het licht komen. Service is geweldig. Jammer dat wij zelf al spullen besteld hadden Dat kunnen zij ook, en nog voordeliger zelfs!. Je moet ze echt van hun werk trekken voor een bakkie. Niet te stoppen die gasten.

Maurice

9,7

Mooi toilet

Ons toilet was aan vervanging toe, na een prettig contact besloten het door Harteveld Totaal Bouw uit te laten voeren. Er werd creatief meegedacht hoe een kolom weg te werken en er hangen nu glazen schapjes met indirecte verlichting.
Het verbaasde mij dat er snel gewerkt werd maar ook netjes en niet zoals je vaak hoort gooi alles maar ergens neer. Het resultaat is prachtig geworden. Wij raden het zeker aan om sanitair werkzaamheden door dit bedrijf te laten doen.

Karina & Remko

9,3

Wat een gemak. alles onder 1 dak !

Zoals zovele hadden wij besloten om maar niet te gaan verhuizen en onze huidige woning op te knappen. Badkamer, toilet, keuken, inbouwkast, schuifkasten, nieuwe radiatoren en alles laten schilderen. De mensen van Harteveld Totaal Bouw uitgenodigd, en alles laten uitvoeren.
Goede adviezen, denken met de klant mee, perfecte bouw begeleiding, vakkundig personeel wat van alle marken thuis is . Handig zo’n bedrijf waarmee je alles kan regelen.

Henk en Joke, uit voorburg

9,0

Tuindeur geplaatst

Nieuwe tuindeur netjes op maat gemaakt en vakkundig gehangen.

Kees

8,0

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code