Plafond & Wandafwerking

Bij Harteveld Totaal Bouw Installatie kunt u terecht voor al uw plafond- en wandafwerkingklussen. U bespreekt met ons uw voorkeur wat betreft kleur, dikte en stijl en wij voeren de opdracht met de nieuwste en modernste materialen uit, zodat alle wanden mooi zijn afgewerkt en uw huis weer een frisse uitstraling krijgt.

Pleisterwerken

Voor het pleisteren van plafonds of voor wandafwerking werken wij met de gipsproducten van Knauf. Dit is een bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het produceren en leveren van zeer goede gipsproducten. Neem bijvoorbeeld de Goldband pleister. Dit is een één-laags pleister die handmatig wordt verwerkt, goed geschikt voor een grotere laagdikte. Heeft de ruimte die afgewerkt moet worden behoefte aan een kleinere laagdikte is de Rotband pleister een goede optie. Deze producten zijn “kant en klare” pleisters en kunnen zeer glad worden afgewerkt. Het zijn producten voor de afwerking binnenshuis en deze zijn na verwerking makkelijk te voorzien van een latex in kleur of wit.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Raapwerken

Heeft u last van een scheef wandje of muuroppervlak? Schakel Harteveld Totaal Bouw Installatie in voor al uw raapwerk. Bij het uitrapen van de wanden werken wij met een Goudband handpleister met een laagdikte die begint vanaf 10 mm. Deze pleister kunnen wij verwerken tot een eindproduct dat klaar is om te sausen.

Afschuren

Bij het afschuren van plafonds en wanden werken wij met de schuurgipsen van Knauf, zoals Schuurband en Geelband. Deze schuurgipsen zijn geschikt voor alle steenachtige wanden en plafonds, inclusief de wanden in keukens en badkamers. De gipsen geven een zeer mooi eindresultaat, mits ze goed en vakkundig worden afgewerkt. Bij een goede afwerking ontstaat een mooi wolk-effect op de muur. Een voordeel van dit product is dat het na verwerking en droogtijd egaal en natuurlijk wit opdroogt. Een klein nadeel van deze gipsen kan zijn dat bij het sausen van deze pleisters het wolk-effect na verloop van tijd verloren gaat.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code