Verbouwingen

Bij een grootschalige verbouwing komt vaak veel kijken.

Denk hierbij aan de grondige renovatie van een oud huis of de uitbouw van een woonkamer of serre. Voor elk ding kunt u een apart bedrijf inschakelen, maar wat is er handiger dan het inschakelen van één bedrijf dat alles voor u kan aanpakken?

Professioneel vakmanschap

Onze verbouwingsservice wordt geleverd door ervaren professionals die uitblinken in vakmanschap. We zorgen ervoor dat elk detail van de verbouwing zorgvuldig wordt aangepakt en dat het eindresultaat van de hoogste kwaliteit is.

Maatwerkoplossingen

We begrijpen dat elke verbouwing uniek is en dat de behoeften van elke klant anders zijn. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de wensen en het budget van elke klant. We luisteren naar de behoeften van de klant en zorgen voor een verbouwing die perfect aan hun verwachtingen voldoet.

Kwaliteitsmaterialen

Bij onze verbouwingen maken we gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige schoonheid garanderen. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de verbouwing aan de hoogste normen voldoet.

Renoveren, verbouwen, installeren

De beslissing om uw huis te verbouwen of renoveren is er niet zomaar eentje. Verbouwingen en renovaties zijn tijdrovende projecten en kosten vaak een hoop geld. Voor veel zaken moet u verschillende bedrijven inhuren: een schilder kan natuurlijk niet hetzelfde als een loodgieter. Harteveld Totaal Bouw Installatie biedt hierbij een goede uitkomst. Naast alle denkbare afwerkingen bieden wij u advies over en uitvoering van fundering, isolatie, metselwerk en dakbedekking. Ook al uw loodgieterswerk en elektra kunt u via Harteveld Totaal Bouw Installatie regelen. Het grote voordeel voor u als klant is dat de specialistische afbouw optimaal wordt afgestemd op de fundamenten van de verbouwing. Het voordeel van één vast, vertrouwd aanspreekpunt voor de klant spreekt voor zich!

Luxurious living room with soft sofa and armchairs
Badkamer luxe

Service

Niet alleen voor het verbouwen en renoveren van bijvoorbeeld uw badkamer of keuken kunt u bij ons terecht. Als u last heeft van een storing in huis die direct verholpen moet worden, staan wij voor u klaar. Voor wateroverlast, problemen met gas of elektra of andere mankementen die u zelf niet kunt oplossen, bent u bij ons aan het goede adres.

Maatwerk

Mocht u het interieur van uw huis na de verbouwing ook willen vernieuwen, kunt u terecht bij Harteveld Totaal Bouw Interieur. Heeft u bijvoorbeeld altijd al gedroomd van een inloopkast in de slaapkamer? Wij adviseren u over het ontwerp, de materiaalkeuze en de montage en voeren daarna uw plannen op een professionele en vakbekwame wijze uit. Met een oog voor detail zorgt onze eigen montagedienst ervoor dat elk project naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.

Bel ons voor vrijblijvend contact

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Bel ons dan gerust of vul het contactformulier in op onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier op de website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een passende offerte op te stellen.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code