Buitengevels

Buitengevels

De eerste indruk is altijd het belangrijkst. Zo geldt dat ook voor de buitenkant van uw huis. Toevallige voorbijgangers of gasten die u ontvangt, zien als eerste de gevels, kozijnen en buitenmuren van uw huis en vellen zo een eerste oordeel. Harteveld Totaal Bouw Installaties pleistert uw gevel en stukt de buitenmuren, zodat de buitenkant van uw huis er net zo fris uitziet als de binnenkant.

 

Pleisterwerk buiten

Wat binnenshuis kan, kan ook aan de buitenkant. Een perfect gestuukte en gepleisterde gevel die het aanzicht van uw huis verfraait, is voor ons een plezierige uitdaging. Het gebeurt zoals u het graag wilt, of dat nou een gladde muur of een muur met structuur moet zijn.

 

De afwerking brengen we onder andere aan op steen, maar ook op bestaand gevelstucwerk. We garanderen langdurig resultaat dankzij een sterke laag wapenmortel met wapeningsgaas, die eventuele spanningen in de onderliggende muur compenseert. Wist u dat het nieuwe stucwerk aan uw gevel ook een prima gelegenheid is om de buitenmuur te laten voorzien van een isolatielaag? Ook dat doen wij graag voor u. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje ‘Buiten isolatiewerk’. Wanneer u behoefte heeft aan een schriftelijke garantie op ons vakwerk, vraag dan even naar de voorwaarden. Naast het feit dat wij uw gevel er graag weer mooi uit laten zien, zijn wij ook gespecialiseerd in het aanhelen en vervangen van monumentaal gevelstucwerk, schiftingen en dergelijke. Bij het aanhelen van gevelstucwerk is het eveneens van belang dat het karakter van een gebouw blijft bestaan of wordt hersteld door het toepassen van kleine bouwdetails.

 

Buiten isolatiewerk

Het isoleren van de buitenmuren verhoogt het comfort van uw woning. U heeft minder last van een koude uitstraling van de muren. Daarnaast zorgt isolatie voor minder geluidsoverlast van buiten naar binnen. Een aantal belangrijke redenen om gevelisolatie te laten plaatsen:

 

  • Gevelisolatie geeft de buitenmuur een fraai uiterlijk
  • Isolatie bespaart veel energie
  • Bouwtechnisch gaat uw woning er op vooruit
  • Geïsoleerde muren verhogen het woon- en gebruikscomfort