Gasinstallateur Nootdorp

Op zoek naar een goede gasinstallateur in Nootdorp?

Dan bent u bij Harteveldtotaalbouw.nl aan het juiste adres! Harteveld Totaal Bouw installatie is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van onder andere plaatsing en onderhoud van gasinstallaties. Wij zien erop toe dat uw gasinstallatie aan alle normen en eisen voldoet zodat u zonder zorgen kunt genieten van een warm huis met warm water. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het aanleggen van gasinstallaties op locaties waar speciale normen en eisen gelden zoals bijvoorbeeld horecagelegenheden. We bieden alle klanten een extra zekerheid met onze warmteservice waar zij in noodgevallen of bij twijfels terecht kunnen voor hulp en advies.

Harteveldtotaalbouw.nl ook voor onderhoud van uw gasinstallatie

Voordat gas bij de consument wordt geleverd, wordt er een geurtje aan toegevoegd. Dit wordt gedaan zodat een eventueel gaslek sneller opgemerkt kan worden. Koolmonoxide is daarentegen een reukloos gas dat kan ontstaan in slecht onderhouden installaties. Dat gas kan voor gevaarlijke situaties zorgen, omdat het koolmonoxide in moderne goed geïsoleerde woningen geen uitweg kan vinden. Voor een goed onderhouden systeem kunt u rekenen op onze gasinstallateur Nootdorp die kan zorgen voor een gedegen jaarlijks onderhoud van uw installatie. Een aantal standaard voorzorgsmaatregelen die men altijd zou moeten treffen zijn:

  • Houd een specifieke maand aan waarin u jaarlijks onderhoud aan uw gasinstallatie laat plegen.
  • Controleer regelmatig de vlam van uw cv ketel en/of het vuur van uw gasfornuis. Deze dienen blauw te zijn en niet geel.
  • Installeer een koolmonoxidemelder
  • Neem bij twijfel altijd contact op met onze warmteservice.

Veiligheid en Advies

Het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ is hier sterk op van toepassing. Het gaat om specialistisch werk dat altijd uitgevoerd dient te worden door een erkend installateur. Dus mocht u op zoek zijn naar een gasinstallateur in Nootdorp die beschikt over de nodige kennis, neem dan vrijblijvend contact op zodat ook u verzekerd bent van een veilige gasinstallatie.