Badkamer renovatie in Pijnacker

Tijd voor een nieuwe badkamer?

Woont u in de omgeving van Pijnacker en bent u ontevreden over de huidige stand van uw badkamer? Dan wordt het wellicht tijd voor een badkamer renovatie. Kies voor een kleinschalig verbouwing met een nieuwe douchecabine en tegels, of gooi het roer compleet om zodat u begint met een schone lei. Van bestellen tot installeren, van advies tot begeleiding. Bij Harteveld Totaal Bouw bent u aan het juiste adres voor al uw badkamer bouwprojecten.

Een nieuwe badkamer

Na een badkamer renovatie geniet u van een badkamer die u zelf helemaal heeft ontworpen. Het is uw eigen project waarbij u uw eigen binnenhuisarchitect mag zijn. Creëer een badkamer waar showrooms jaloers op zouden zijn. Wij van Harteveld Totaal Bouw bezitten een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten voor uw badkamer. Denk aan fraaie designdouches waarbij het uiterlijk alleen al verbazingwekkend is. En dat voor een uiterst vriendelijke prijs.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Gedeeltelijke badkamer renovatie in Pijnacker

Voordat u de moker en boren klaarlegt, kunt u kijken naar uw huidige badkamer situatie. Misschien zijn er wel onderdelen die u wilt behouden. Voor een nieuw ogende badkamer hoeft u niet altijd alles eruit te slopen. Dit bespaart u enorm in de kosten. Als u de meubelen of tegels zelf aanschaft, scheelt dat vaak ook in het kostenplaatje. Echter is zijn net zoals de diensten, de producten van Harteveld Totaal Bouw ook scherp geprijsd. Wij kunnen de gewenste onderdelen van uw badkamer eruit verwijderen en de nieuwe onderdelen voor u terugplaatsen.

Volledige badkamer renovatie in Pijnacker

Bij een volledige renovatie van uw badkamer komt behoorlijk wat kijken. Niet alleen moet ieder hoekje en gaatje gestript worden, maar soms moeten er ook nieuwe leidingen gelegd worden. Al weten wij als geen ander dat dit maar een kleine prijs is om te betalen. Wie wilt er nou niet een droom badkamer bezitten zoals u die in luxe wellness resorts ziet. Om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u Harteveld Totaal Bouw inschakelen om het advies- en begeleidingstraject voor u te overzien.

Met een badkamer renovatie fleurt u uw hele huis op. Het is een verjonging van uw huis, met ontspannende douchesessies als gevolg. Laat Harteveld Totaal Bouw u assisteren bij uw verbouwing zodat deze vlekkeloos verloopt. Zo wordt uw droom in een handomdraai realiteit.

Voor een gedeeltelijke of volledige badkamer renovatie in Pijnacker bent u dus bij Harteveld Totaal Bouw aan het juiste adres! Neem gerust contact op als u meer informatie wil of vragen heeft m.b.t. een badkamer renovatie in Pijnacker. Wij staan u graag te woord!

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code