Gasinstallatie Harteveld Totaal Bouw

Gasinstallatie dienst in Pijnacker van Harteveld Totaal Bouw

Voor kluswerk aan uw gasinstallatie schakelt u Harteveld Totaal Bouw in. Wij zijn al sinds jaar en dag werkzaam in de omgeving van Pijnacker en hebben al vele panden voorzien van een functionerend gasnetwerk. Uiteraard kunt u uw gasleidingen zelf aan -of verleggen, echter raden wij het aan om dit aan onze erkende professionals over te laten. Een minuscuul lek kan namelijk al voor een onveilige woningsituatie zorgen.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Gasinstallatie aanleggen of verleggen

Bij het aanleggen van een gasinstallatie is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal regels. Zo moeten alle gasleidingen aan uw gasmeter verbonden zijn. Hierdoor kan uw gasleverancier uw gasverbruik meten. Daarnaast adviseren wij dat u enkel gebruik van roodkoperen buizen met een diameter van anderhalve centimeter. Deze maat sluit namelijk aan op uw andere gasleidingen. Voor meer informatie over uw gasinstallatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Keuren van uw veiligheid gasinstallatie

Het is verstandig om de gasinstallatie van uw pand regelmatig te laten keuren. Dit kunnen onze installateurs voor u uitvoeren. Ook raden wij u aan om te werken met leidingen en verbindingsstukken die voorzien zijn van een erkend keurmerk. Het meest betrouwbare keurmerk is het Gastec-keurmerk. Producten met dit keurmerk voldoen aan de eisen die vereist zijn voor een feilloos gasnetwerk. Tevens staan deze producten garant voor veiligheid en duurzaamheid.

Gasinstallatie tips voor een veilig huis

Mocht u uw gasinstallatie regelmatig laten keuren, dan zijn ongelukken uiterst zeldzaam. Om er toch zeker van te zijn dat uw huis geen gevaar loopt, zijn er een aantal tips die u kunt gebruiken. Een van deze is een koolmonoxidemeter die het koolstofmonoxide gehalte peilt in uw woning. Koolstofmonoxide is levensgevaarlijk, geurloos en ontstaat bij een onvolledige verbranding van gas. Geen overbodige luxe dus. Ook kunt u uw pand regelmatig laten luchten zodat alle verbrandingsstoffen uw huis uitwaaien. Voor meer tips over gasinstallaties kunt u zonder verdere verplichtingen onze installateurs raadplegen.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code