Harteveld Totaal Bouw

Wie zijn wij?

Harteveld Totaal Bouw Installatie is onderdeel van Harteveldtotaalbouw.nl B.V., de totaalleverancier voor uw badkamer, keuken, interieur en onderhoud. De producten die wij aanbieden, zijn van goede en professionele kwaliteit. Omdat de materialen die wij leveren bijna altijd rechtstreeks van de professionele groothandel vandaan komen, kunnen wij de prijzen laag houden zonder dat kwaliteit verloren gaat.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Garanties

Op alle artikelen die u bij Harteveld Totaal Bouw Installatie koopt, zit volledige fabrieksgarantie. Via de website kunt u bestellingen plaatsen en betalen. Alle prijzen die u op de website vindt, zijn inclusief BTW. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestiging en factuur per e-mail. Zodra uw betaling binnen is, verzenden wij uw product op een zorgvuldige en veilige manier. Mocht u na het ontvangen van uw product niet tevreden zijn en iets op- of aan te merken hebben, horen wij dit graag van u. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem te verhelpen.

Privacy

Harteveld Totaal Bouw Installatie levert producten aan zowel particulieren als professionele verbruikers. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en behandelen de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk. De gegevens die u opgeeft, gebruiken wij om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige zaken gebruiken wij uw gegevens uitsluitend met uw toestemming. Harteveld Totaal Bouw Installatie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en uitsluitend verstrekken aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Compleet

Wanneer u alle bouwspecialiteiten van Harteveld Totaal Bouw Installatie optelt, komt u tot de conclusie dat wij ook complete verbouwingen voor onze klanten kunnen verrichten. Van vakkundig en verantwoord sloopwerk tot gedetailleerde afwerking met zeldzame natuurproducten. Wanneer u kiest voor Harteveld Totaal Bouw Installatie voor het uitvoeren van uw complete verbouwing, heeft u alles in één. U kunt op deze manier al uw gewenste werkzaamheden overlaten aan één vertrouwd bedrijf. Neem gerust eens een kijkje op onze website en schroom niet ons een e-mail te sturen als u vragen heeft.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code