Harteveld Totaal Bouw Installatie

Wie zijn wij

Harteveld Totaal Bouw Installatie is een onderdeel van Harteveldtotaalbouw.nl B.V.

De materialen die wij leveren komen bijna altijd rechtstreeks van de professionele groothandel vandaan. Hierdoor zijn onze producten van een goede professionele kwaliteit en kunnen wij de prijzen laag houden.

Kijkt u gerust in onze webwinkel. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze altijd aan ons stellen.

Harteveld Totaal Bouw Installatie levert producten aan zowel particulieren als aan professionele verbruikers. Alle vermelde prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vrijblijvend advies!

Wij laten u graag zien wat we te bieden hebben op het gebied van keukens dus kijkt u gerust eens rond op onze site Harteveld Totaal Bouw of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Garanties

Op alle materialen of artikelen die u bij Harteveld Totaal Bouw Installatie koopt, zit volledige fabrieksgarantie. Bent u niet tevreden? Vertel ons uw opmerkingen en wij doen ons uiterste best om het te verhelpen.

Hoe gaat het bestellen en betalen van artikelen in zijn werk?

Bestellingen kunt u doen via de website. U krijgt direct na uw bestelling een bevestiging per e-mail. Hierna ontvangt u van ons uw factuur. Na betaling wordt uw bestelling verzonden.

Privacy

Harteveld Totaal Bouw Installatie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Harteveld Totaal Bouw Installatie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Vakmanschap en communicatie op maat

Vraag nu een offerte aan!

Bij Harteveldtotaalbouw.nl begrijpen we uw wensen en specificaties. Vraag nu een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen voor uw bouwproject!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Selecteer het type bouwproject*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan de code